JELENLEG KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT KUTYUSAINK SZÁMÁRA ÉRHETŐ EL EZ A SZOLGÁLTATÁS!

Családi kutyapanziónk, egész évben várja a pihenésre vágyó Gazdik kutyusait.

A legtöbb kutyapanziótól eltérően, nálunk maximum két különböző család kutyusait tudjuk fogadni vagy egy család nagyobb falkáját. Ennek oka abban rejlik, hogy a kutyusok napi programjait - a lehetőségekhez mérten - , tartjuk. Például, ha reggel és este 6 órakor sétál a kutya, majd rá fél óra pihenővel fogyasztja el reggelijét / vacsoráját, illetve előtte / utána játszani kell vele, ez betartásra kerül nálunk. Elsősorban ezért fogadunk csak 2 kutyát, hogy mindenkinek a napi programját maradéktalanul betudjuk tartani.

A kutyák folyamatos felügyelet alatt vannak, családi légkörben, pont úgy, mint otthon. Lakásban vannak tartva, de természetesen az 1000m2-es, biztonságos udvar is rendelkezésükre áll, de csak felügyelettel. Nyáron egy kis pancsoló biztosítva van a kutyusoknak, de a sétálós vízimádók is kitudják magukat élni a közelben egy kis élővizes pancsolás keretében.

Folyamatos rehabilitációra szoruló kutyák (bénult, magatehetetlen kutyák is) elhelyezése is biztosított. A napi többszöri kezelésük, tapasztalt szakértői kezek által, állandó, precíz kezelést és törődést kap. Műtétek utáni, bentlakásos rehabilitáció is megoldott, akárcsak az egy napos, "napközi" szerű felügyelet.

Az árban a kutyák étkezése nincs benne, hiszen ahány kutya, annyi étkezési szokás. Ezt a gazdiknak kell biztosítani. Nyers etetésű kutyusoknál, az étkezési adagokat, kiporciózva, lefagyasztva kérjük elhozni.

A családi kutyapanzió díja (egészséges kutya): 3500 ft/megkezdett nap/kutya

A családi kutyapanzió díja (rehabilitációra szoruló kutya): 10000 ft/megkezdett nap/kutya

Panziós kutyusaink számára igényelhető masszázs, ami 1000 forint kedvezménnyel vehető igénybe (a rehabos kutyáknak benne van a napi díjban).

Kutyák háztól-házig való szállítása, térítési díj ellenében megoldható.

A panzióba feltétlenül hozd magaddal:

  • a kutya oltási könyvét
  • fekhelyét
  • eledelét, rágcsáját
  • sétáltató felszerelését
  • kedvenc játékát
  • listát a napi rendjéről
  • a panzió teljes költségét, mert fizetni az első napon kell.