Családi kutyapanziónk és kutya napközink, egész évben várja a pihenésre vágyó vagy épp sokat dolgozó Gazdik kutyusait.

A Kutyusok saját otthonunkban, egy erre a célra külön kijelölt, időjárástól függően, hűtött-fűtött helyiségben vannak elszállásolva. A csapatos őrületre egy 1000m2-es kert áll rendelkezésre, ahol az átadás-átvétel, valamint egyéb kert rendezési munkálatok idejére van egy külön lekerített, biztonságos rész is.

A nyári időszakban biztosítva van kis pancsoló medence is a Kutyusoknak, azonban külön kérésre használható a nagy medence is az Úszó Bajnokoknak.

Azok számára, akiknek valamilyen okból kifolyólag kutya-fizioterápiára van szükségük, az is megoldható. Sajnos előfordulhat, hogy a befizetett nyaralás előtt közbe jön egy ortopéd vagy neurológiai műtét és nem találtok kiutat. Erre jó a bentlakásos rehabilitáció. Amíg Ti nyaraltok, a Kutyusotok szakértő kezek alatt gyógyul és jó eséllyel, sokkal stabilabb lesz, miután érte jöttök.

Kutya napközinket minden hétköznap reggel 6:00-tól 17:30-ig élvezhetik kedves Vendégeink, azonban a kutya átadásnak külön időpontjai vannak azért, hogy a Kutyusaitok zavartalanul és biztonságban élvezhessék a nálunk töltött időt.

A Kutyusokat reggel 6:00-8:30 között tudjátok hozni a napközibe, illetve 16:00 és 17:30 között lehet hazavinni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha jönnél érte hamarabb, akkor nem kapod meg a Kutyusod. Nekünk ez azért fontos, mert ha folyamatosan jönnek-mennek a Gazdik, akkor nem tudunk érdemben foglalkozni a kutyusokkal. Kellő figyelmet kell rájuk fordítani, főleg akkor, amikor a hangulat a tetőfokára hág és neki állnak egymással játszani.

Kutyapanzió részünkre ugyanúgy érvényes a Vendégek érkezési és távozási ideje, csupán annyi különbség van, hogy megérkezhetnek a „távozási” időben is.

A kutya napközi és kutyapanzió egyaránt előzetes bejelentést igényel.

A Gazdik zárt Facebook csoporton belül, illetve Messenger vagy Viber üzenetben kapnak képeket, illetve videókat a Kutyusaikról.

Az árban a kutyák étkezése nincs benne, hiszen ahány kutya, annyi étkezési szokás. Ezt a Gazdiknak kell biztosítani. Nyers etetésű kutyusoknál, az étkezési adagokat, kiporciózva, lefagyasztva kérjük elhozni.

Bejelentkezni telefonon a legegyszerűbb, főleg, ha még nem volt nálunk a Kutyusod, hisz néhány apró dolgot át tudunk beszélni.

Áraink:

Kutya napközi:

alkalmanként: 4 500 ft/nap

bérlet rendszerben:

42 000 ft/10 nap

78 000 ft /20 nap

A bérletek kiállítástól számítva 1 hónapig érvényesek.

 

Kutyapanzió:

1 kutya:           6 000 ft/ megkezdett nap

2 kutya:           9 900 ft/megkezdett nap

 

Bentlakásos rehabilitáció: 20 000 ft/megkezdett nap

Az érkezési és távozási időtől való eltérés díja: 1 000 ft/megkezdett óra

Kutyák háztól-házig való szállítása, térítési díj ellenében megoldható (140 Ft/km).