[recaptcha]

  Rólam mondták

  caret-down caret-up caret-left caret-right
  Südi Iringó és Zara

  „Zara most már 2,5 éves, vidám, jó kedélyű, hűséges társam.

  Kölyök korában olyan problémával küszködtünk, hogy rendszeresen meghúzta úgy a hátsó lábait, játék, futkározás, ökörködés közben, hogy nem telt el olyan hónap, hogy ne húzta volna a lábát. Az állatorvos azt javasolta, hogy ha egy kicsit “nagyobb” lesz, túl kell esni egy térd műtéten. Na ez az amit nem szívesen hall egyik gazdi sem. Így jött az internet és alternatív gyógymód keresése. Akkor találtam rá a kutyamasszázsra és egyben Krisztinára, aki kedvesen, aranyosan, lelkesen fogadott bennünket. Nem gondoltam, hogy létezik ilyen, hogy kutyamasszázs… El se tudtam képzelni, ezt Zara hogyan fogja bírni. Nagy meglepetésemre, ahogy az embereken is, látszott a kutyán is, hogy élvezi és jól esik neki. Egy óra kemény masszázs után, következett még egy alkalom és a határozottan szebben és jobban tudott mozogni, Zara.

  Ez nem az a gyógymód, amiben hinni kell. Ez az, ami tényleg segít. Mindenkinek csak ajánlani tudom Krisztina csoda kezeit.”

  Szabó Andrea Klára és Kili, Loki

  „Szőke Krisztina személye és a mantrailing fogalma számomra elválaszthatatlanok egymástól. Kriszti mindig derűs, pozitív kisugárzásával, hatalmas szakmai tudásával és lelkesedésével tanította és tanítja ma is Nekünk ezt a csodás sportot. Egy életre megfertőzött a mantrailing iránti szeretetével és tulajdonképpen Ő vezetett be az igazi, nagybetűs kutyás társadalomba. Az új technikák, ismeretek megszerzése végett Krisztina folyamatosan továbbképzéseken, szakmai szemináriumokon vesz részt, amelyekre – mint végzetesen elkötelezett gazdi és tréner – immár Én is elkísérem. A szakma iránti megingathatatlan munkájával valóban képes új dimenziókat nyitni az emberek életében.”

  Balázs Anita és Alma

  „Ő a 40 kg-os " ölebem ",Alma,egy mentett, tosa inu jellegű 3 éves ebzet. Diszpláziára való hajlam miatt kerestem neki terapeutát, többet ki is próbáltunk, de tudni kell Almáról, hogy válogat,nehezen oldódik idegennel,így jutottunk Krisztához, aki első pillanattól elvarázsolta a mamlaszom,örömmel,félelem nélkül, teljes bizalommal van felé, mozgása szebb lett,a hátsó lábaira is brutál izom jött..Nem lehetek elég hálás miatta.”

  „Szerintem a kép elmond mindent, ilyen a viszonyuk. :)”